ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη εκδήλωση για τα εθνικά θέματα και την οικονομία στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Μεγάλη εκδήλωση για τα εθνικά θέματα και την οικονομία στο δημαρχείο Αμαρουσίου

«Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει: Οι μεγάλες προκλήσεις στα Εθνικά Θέματα και στην Οικονομία»: Με αυτό το κεντρικό θέμα και με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την πολιτική και ακαδημαϊκή ζωή διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου μεγάλη εκδήλωση-δημόσια συζήτηση από την Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Εθνικά Θέματα και την Κοινωνική Πρόοδο.

Στην συζήτηση θα λάβουν μέρος οι: Πάνος Παναγιωτόπουλος, Δημοσιογράφος, Δικηγόρος, τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας,

Αλέξανδρος Μαλλιάς, Πρέσβης ε.τ., πρώην Επικεφαλής της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στα Σκόπια, πρώην Πρεσβευτής της Ελλάδας στις ΗΠΑ και Νίκος Χαριτάκης, Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο δημοσιογράφος και Γενικός Διευθυντής του PRONEWS και pronews.gr, Tάσος Γκουριώτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στην εκδήλωση συμπεριλαμβάνονται τα νέα μέτρα λιτότητας και η ένταση της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η καταστροφή της μεσαίας τάξης από την υπερφορολόγηση, η πιθανότητα πρόωρων εκλογών, τα αποτελέσματα των Γαλλικών εκλογών και η ενίσχυση του Ευρωσκεπτικισμού στην Ευρώπη, οι Τουρκικές απειλές στο Αιγαίο, η εσωτερική κρίση στο κράτος των Σκοπίων, η ενίσχυση του Αλβανικού εθνικισμού στα Βαλκάνια, η πολιτική των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Ρωσίας στην ευρύτερη περιοχή μας και η επιτακτική ανάγκη για μια Νέα Ελληνική Εθνική Στρατηγική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.