ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής: Ο Ελληνικός Στρατός είναι «ευέλικτος και αποτελεσματικός»

Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής: Ο Ελληνικός Στρατός είναι «ευέλικτος και αποτελεσματικός»

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζοντας τον κύκλο των προσωπικών επαφών με το προσωπικό, πραγματοποίησε, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ομιλία στους Συνταγματάρχες όλων των Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς, που υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΣ σκοπός της ομιλίας ήταν η ανάλυση των πολυποίκιλων δράσεων του Στρατού Ξηράς, οι οποίες έχουν στόχο τη διαμόρφωση του Στρατού του παρόντος και του μέλλοντος.

Όπως αναφέρει το ΓΕΣ ο Αρχηγός ανέφερε στην ομιλία του οτι η διαμόρφωση του στρατού θα διαπνέεται από το αίσθημα της ανανέωσης, της αισιοδοξίας και της ελπίδας.

«Eυέλικτος και αποτελεσματικός»

Ειδικότερα όπως ανέφερε ο Αρχηγός ο στρατός μέσα από άριστες ανθρώπινες σχέσεις και πνεύμα νικητή να διατηρείται, σε κάθε περίπτωση, ευέλικτος, ποιοτικός, αποτελεσματικός και να αποτελεί πανίσχυρη αποτρεπτική δύναμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, θεωρεί τον βαθμό του Συνταγματάρχη ως κομβικό βαθμό στην πυραμίδα του Στρατεύματος, καθόσον οι Αξιωματικοί του βαθμού αυτού διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις, εμπειρίες, δυνατότητες, αλλά και φιλοδοξίες για περαιτέρω επαγγελματική καταξίωση, ώστε να λειτουργούν ως κινητήριοι μοχλοί στην εκπλήρωση της αποστολής του Σχηματισμού ή Υπηρεσίας που υπηρετούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.