ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο πύραυλο για μεταφορά φορτίων στη Σελήνη σχεδιάζει η Ρωσία

Νέο πύραυλο για μεταφορά φορτίων στη Σελήνη σχεδιάζει η Ρωσία

Η Ρωσία σχεδιάζει την εκτόξευση ενός νέου πυραύλου για τη μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους στο διάστημα το 2027.

Έναν νέο πύραυλο μεταφοράς «βαρέων βαρών» σχεδιάζει να εκτοξεύσει η Ρωσία από το κοσμοδρόμιο Βοστότσνι το 2027, όπως ανακοίνωσε ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, γενικός διευθυντής της ρωσικής κρατικής εταιρείας Roscosmos.

«Συζητούμε για έναν ριζικά νέο πύραυλο. Ένα νέο εργαστήριο δημιουργείται στη Σαμάρα για την ανάπτυξή του, είναι ένα σχέδιο πολύ μεγάλης κλίμακας. Ο πύραυλος θα εκτοξευτεί από το (κοσμοδρόμιο) Βοστότσνι. Αναμένουμε ότι θα πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση το 2027. Έχουμε ένα προεδρικό διάταγμα και θα το εφαρμόσουμε», δήλωσε ο Ρογκόζιν μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Φεβρουάριο, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για τη δημιουργία ενός νέου ρωσικού πυραύλου για μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους (SHLLV) ο οποίος είχε στόχο να χρησιμοποιηθεί σε αποστολές στη Σελήνη και τον Άρη, όπως είχε αναφερθεί αρχικώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.