ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παράνοια: Ο T. Ερντογάν απέλυσε τον πιλότο που του έσωσε την ζωή το κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος

Παράνοια: Ο T. Ερντογάν απέλυσε τον πιλότο που του έσωσε την ζωή το κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος

Ο Barış Yurtseven ήταν ο πιλότος του αεροπλάνου που το βράδυ του πραξικοπήματος μετέφερε τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν από το Νταλαμάν στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Yurtseven απολύθηκε από την Turkish Airlines (THY) τον περασμένο Φεβρουάριο ως γκιουλενιστής!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Doğan, η απόλυση του Yurtseven έγινε γνωστή επειδή έκανε αίτηση πρόσληψης σε άλλη αεροπορική εταιρεία!

Τον συνέδεσαν με τον Γκιουλέν, τον απόλυτο εχθρό του Ερντογάν και «εγκέφαλο» πάντα κατά τον Ερντογάν του πραξικοπήματος γιατί είχε καταθέσεις στην τράπεζα Bank Asya, η οποία θεωρείται επίσης ότι έχει σχέσεις με τον Γκιουλέν και γιατί είχε αφήσει τον αναμεταδότη του αεροπλάνου εκείνο το βράδυ ανοικτό κάτι που θα επέτρεπε στον οποιονδήποτε να το εντοπίσει.

Οι αναμεταδότες είθισται να είναι ανοικτοί προκειμένου να εντοπίζεται το αεροπάνο αλλά εκείνο το βράδυ ζητήθηκε να είναι κλειστοί για λόγους ασφαλείας.

Ο Yurtseven, ο οποίος εργαζόταν επι 20 χρόνια στην Turkish Airlines είπε ότι κατέθεσε χρήματα στην Bank Asya για να πληρώσει για τα δίδακτρα του παιδιού του και ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Γκιουλέν. Και παρότι δεν βρέθηκε να έχει σχέσεις με τον Γκουλέν απολύθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του πραξικοπήματος ο Ερντογάν είχε ρωτήσει τους δυο πιλότους αν ήταν μαζί του. Οι πιλότοι του είχαν απαντήσει: «Είμαστε μαζί σου έως το τέλος. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να φτάσετε εσείς και η οικογένειά σας στον προορισμό σας. Θα πεθάνουμε μαζί σας αν χρειαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.