ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Θέσπιση διαφορετικών στολών για τους πραξικοπηματίες και τους λοιπούς κρατούμενους

Τουρκία: Θέσπιση διαφορετικών στολών για τους πραξικοπηματίες και τους λοιπούς κρατούμενους

Το χρώμα της στολής που θα φορούν από δω και πέρα οι πραξικοπηματίες και τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων, κατά τη μεταφορά τους στα δικαστήρια, ανακοίνωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως ανακοίνωσε, θα είναι καφέ. Ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας από τη Μαλάτια της Τουρκίας, είπε ότι οι πραξικοπηματίες του κινήματος Γκιουλέν θα φορούν ολόσωμη στολή, και οι τρομοκράτες των άλλων οργανώσεων παντελόνι και πουκάμισο, στο ίδιο χρώμα.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήδη ξεκίνησε τις εργασίες για να ετοιμαστούν οι στολές. Το ράψιμο ξεκίνησε ήδη και 50 χιλιάδες στολές ολόσωμες αναμένεται να σταλούν σύντομα για τους υπόπτους μέλη του κινήματος Γκιουλέν.

Η πρόταση για στολή προτάθηκε από τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο έπειτα από το επεισόδιο με υπόπτους του γκιουλενικού κινήματος που πήγαν στο δικαστήριο με φανέλα που έγραφε «Hero»(Ήρωας) προκαλώντας αντιδράσεις στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tribune.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.