ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αποκαλεί Αμερικανούς και Κούρδους «βρόμικους πισινούς» και εκφράζει την απέχθειά του γι’ αυτούς

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αποκαλεί Αμερικανούς και Κούρδους «βρόμικους πισινούς» και εκφράζει την απέχθειά του γι’ αυτούς

Το βίντεο είναι από την χθεσινή ομιλία του Ρ.Τ.Ερντογάν όπου απείλησε ότι «θα πνίξει στο αίμα την κουρδική δύναμη» που σχηματίζουν οι Αμερικανοί και ο Τούρκος πρόεδρος απευθόμενος προς την Ουάσιγκτον αναφέρθηκε «σ΄αυτούς που με βρώμικους πισινούς -λέγεται κι αλλιώς- τολμούν να απειλήσουν την Τουρκία, στα σύνορά της με τη Συρία»!

Ο Ερντογάν μιλάει για τα αμερικανικά σχέδια δημιουργίας στρατιωτικής δύναμης 30.000 ανδρών, την οποία θα αποτελούν Κούρδοι μαχητές δημιουργώντας επί της ουσίας τον πρώτο κουρδικό στρατό που θα αποτελεί πρόπλασμα μελλοντικών ενόπλων δυνάμεων ενός κουρδικού κράτους.

Είναι σαφές ότι «φωτογραφίζει» τους Αμερικανούς και δεν κρύβει την άποψή του για αυτούς.

Πλέον η φρασεολογία έχει ξεφύγει και οι δύο πλευρές απεχθάνονται η μία την άλλη όσο δεν πάει.

Οι Αμερικανοί βέβαια έχουν μεγάλα υπαρξαικά προβλήματα καθώς «λατρεύουν» την Τουρκία αλλά μισούν τον Ρ.Τ.Ερντογάν. Πολύ θα ήθελαν απλώς να «εξαφανιστεί» και την θέση του να την έπαιρναν… οι κεμαλιστές.

Τότε ξαφνικά η Ελλάδα θα έπαυε να υπήρχε για αυτούς και όλες οι τουρκικές επιδιώξεις θα προωθούνταν απροκάλυπτα.

Δεν υπάρχουν σταθερές φιλίες ή έχθρες μεταξύ κρατών παρά μόνο σταθερά συμφέροντα και η εκπλήρωσή τους πολλές φορές αλλάζει από την αλλαγή μιας ηγεσίας σε κάποιο από τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BarbarossaKaya/status/952991782614327297

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.