ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Ερντογάν τα έβαλε με την γαλλική εταιρεία Lafarge: «Τι είναι αυτά τα τούνελ που φτιάχνουν στην Αφρίν;»

Ο Ερντογάν τα έβαλε με την γαλλική εταιρεία Lafarge: «Τι είναι αυτά τα τούνελ που φτιάχνουν στην Αφρίν;»

Με τη γαλλική κατασκευαστική εταιρεία Lafarge τα έβαλε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους από την Αλγερία όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη.

Ο Ερντογάν ανέφερε την παρουσία φορτηγών μπετόν στην Αφρίν λέγοντας πως κατασκευάζουν υπόγειες σήραγγες στην περιοχή για τους Κούρδους και απειλώντας ταυτόχρονα προς πάσα κατεύθυνση ότι άλλο η σημερινή Τουρκία και άλλο η παλιά.

«Τώρα τα υπόγεια αυτά τούνελ έχουν κατασκευαστεί.

Αυτά τα φορτηγά με το μπετόν που έρχονται εκεί είναι ένα ενδιαφέρον ζήτημα.

Ποιανής εταιρείας είναι; Της Lafarge. Υπάρχουν εργοστάσια εκεί. Τα έχουμε δει όπως και τα τούνελ.

Όταν όλα αυτά βρίσκονται εκεί και ακόμη μας ρωτάει η Δύση τι συμβαίνει; Ξέρουν τα γίνεται. Πάρτε το χαμπάρι. Η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία. Τα F-16 μας, τα αντιαεροπορικά μας, τα άρματα μάχης τα πυροβόλα όλα αυτά γράφουν ξανά την ημερομηνία», είπε πιο συγκεκριμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.