ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος στο Twitter με την «αντίδραση» των πολιτών κατά του Ρ.Τ. Ερντογάν – Τί έκαναν πρώτο trend;

Σάλος στο Twitter με την «αντίδραση» των πολιτών κατά του Ρ.Τ. Ερντογάν – Τί έκαναν πρώτο trend;

Με έναν δικό τους ιδιόμορφο τρόπο οι Τούρκοι θέλησαν να πάνε κόντρα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς πάνω από μισό εκατομμύριο χρήστες του Twitter έκαναν ένα από τα κορυφαία trend παγκοσμίως την τουρκική λέξη «ταμάμ» την Τρίτη.

Ο Τούρκος πρόεδρος, σε ομιλία στους βουλευτές του κόμματός του, ανέφερε ότι αν μια μέρα ο λαός αποφασίσει να πει ταμάμ (εντάξει, αρκετά), τότε ο ίδιος θα κάνει στην άκρη.

Δίχως να χάσουν χρόνο, όσοι είναι κόντρα στον Ερντογάν άρχισαν να γράφουν στο Twitter τη λέξη «ταμάμ» και μέχρι το απόγευμα της Τρίτης είχαν γίνει πάνω από μισό εκατομμύριο αναρτήσεις, σύμφωνα με το Reuters.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι απλά έγραφαν «ταμάμ» μια φορά, άλλοι όσες φορές το επιτρέπει το όριο χαρακτήρων στο Twitter. Και αρκετοί συμπλήρωναν σχόλια. «Φύγε από τη θέση σου, έκανες τρελά πράγματα στη χώρα και τον λαό μας», ανέφερε ένας χρήστης. «Δεν θα κάνεις στην άκρη ήσυχα. Θα δώσεις λογαριασμό για αυτά που έκανες», έγραψε άλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.