ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δωρεάν μετακίνηση για οπλίτες μισό εισιτήριο για σπουδαστές στρατιωτικών σχολών

Δωρεάν μετακίνηση για οπλίτες μισό εισιτήριο για σπουδαστές στρατιωτικών σχολών

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημητρής Βίτσας υπέγραψε την πολυαναμενόμενη απόφαση με τον ΟΑΣΑ κι έτσι οι οπλίτες εντός Αττικής θα μετακινούνται δωρεάν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μισό εισιτήριο θα πληρώνουν οι σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών . Ανάλογες συμφωνίες θα υπογραφούν και για την επαρχία.

Την έγκριση υπογραφής σύμβασης με τον ΟΑΣΑ υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας για την ελεύθερη μετακίνηση για το έτος 2018 με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής αρμοδιότητας του οργανισμού, όλων των Οπλιτών Θητείας, Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ), Αναπήρων Αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ και συνοδών τους και για τη μετακίνηση με μειωμένο κόμιστρο των σπουδαστών στις Παραγωγικές Σχολές.

Σημειώνεται πως για πρώτη φορά, δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης με τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, έχουν όλοι οι στρατιώτες ανεξάρτητα από τον τόπο που υπηρετούν.

Όσον αφορά στους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών, αξιωματικών και υπαξιωματικών, που βρίσκονται στην Αττική, παρέχεται σε όλους, όπως σε όλους τους σπουδαστές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, η δυνατότητα μετακίνησης με την καταβολή του 50% του προβλεπόμενου κομίστρου είτε είναι απλό εισιτήριο είτε είναι πολλαπλό είτε είναι κάρτα διαρκείας, αφού πρώτα εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ακολουθήσουν ανάλογες συμβάσεις με τους τοπικούς συγκοινωνιακούς φορείς σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.