ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίσημα θα εκπροσωπεί η Ελλάδα την Αίγυπτο στο Κατάρ (φωτό)

Επίσημα θα εκπροσωπεί η Ελλάδα την Αίγυπτο στο Κατάρ (φωτό)

Οι υπογραφές έπεσαν και η συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου για την διπλωματική εκπροσώπηση της Αιγύπτου στο Κατάρ από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ντόχα είναι γεγονός.

Η συγκεκριμένη συμφωνία καλύπτει διπλωματικά, διοικητικά και προξενικά θέματα.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με μήνυμά του στο twitter, η Ελληνική σημαία έχει ήδη αναρτηθεί στο κτίριο που στέγαζε μέχρι πρότινος την Αιγυπτιακή Πρεσβεία στο Κατάρ.
Η συμφωνία είναι ενδεικτική των δυνατοτήτων της χώρας μας να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο στο πλαίσιο διαμεσολάβησης για τη διευθέτηση περιφερειακών κρίσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!



Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών αποδέχθηκε αμέσως το σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε από τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι μετά το ξέσπασμα της κρίσης μεταξύ του Κατάρ και Αραβικών κρατών συμπεριλαμβαμομένης της Αιγύπτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.