ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ήττα για τη Σάκκαρη στον τελικό τουρνουά τένις (φωτο- βίντεο)

Ήττα για τη Σάκκαρη στον τελικό τουρνουά τένις (φωτο- βίντεο)

Μετά από έναν ημιτελικό- κατάθεση ψυχής, η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το πρώτο της κύπελο σε τελικό τουρνουά τένις.

Συγκεκριμένα η κούραση της Μαρίας Σάκκαρη στον ημιτελικό, ο οποίος κράτησε πάνω από δύο ώρες, φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την απόδοσή της στον τελικό, καθώς η ίδια ηττήθηκε μέσα σε μόλις 73 λεπτά.

Έτσι, η Ελληνίδα τενίστρια εμφανίστηκε αγχωμένη και κουρασμένη στον τελικό του Silicon Valley Classic, στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να χάσει από την αντίπαλό της Ρουμάνα Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου με 1-6, 0-6.

Το θετικό πάντως είναι πως σήμερα η αθλήτρια αναμένεται να δει το όνομά της να ανεβαίνει στην λίστα της παγκόσμιας κατάταξης τένις, καθώς πλέον θα είναι στο Νο 31 του κόσμου..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι όμως ο αριθμός αυτός είναι σπουδαίος, αν σκεφτεί κανείς πως με την παρουσία της στο αμερικανικό αυτό τουρνουά κέρδισε 18 θέσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα νέο προσωπικό ρεκόρ καριέρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.