ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Μάχη «επιβίωσης» για Ολυμπιακό κόντρα στην Γιουβέντους

Champions League: Μάχη «επιβίωσης» για Ολυμπιακό κόντρα στην Γιουβέντους

Μια νέα σελίδα θέλουν να γυρίσουν στον Ολυμπιακό και να αφήσουν πίσω τους τον άσχημο Σεπτέμβρη (2 ήττες, 2 ισοπαλίες και 1 μία νίκη σε 5 ματς) έχοντας μπροστά τους την Γιουβέντους.

Κόντρα στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, η οποία έχει ξεκινήσει με το απόλυτο των νικών στο καμπιονάτο, έχει στις τάξεις της ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο (Ντιμπάλα, Ιγουαΐν, Μπουφόν, κ.α.) η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός κυνηγά ένα θαύμα και κάπως έτσι είναι η πραγματικότητα, μόνο που στον αθλητισμό τα θαύματα δεν είναι απαγορευτικά.

Με τον Τάκη Λεμονή να έχει πάρει τα ηνία από τον Μπέσνικ Χάσι μόλις το απόγευμα της Δευτέρας και το πρώτο του μέλημα να είναι η αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών και της ομάδας γενικότερα, όλοι αντιλαμβάνονται ότι σε μεγάλο βαθμό τι μπορεί να καταφέρει ο Ολυμπιακός θα κριθεί από τη συμπεριφορά των παικτών του.

Κι εδώ είναι που οι ερυθρόλευκοι καλούνται να βγάλουν χαρακτήρα και να αποδείξουν (πρωτίστως στους εαυτούς τους) ότι μπορούν κι αντέχουν στα δύσκολα. Ο Λεμονής σ’ αυτές τις δυο μέρες έχει ατελείωτα τετ α τετ με τους παίκτες του σε μια προσπάθεια να τονώσει την ψυχολογία τους, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα τονώσει και τη μεσαία του γραμμή.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει θέματα να ξεπεράσει αφού ο Βούκοβιτς παραμένει νοκ άουτ, ο Μποτία είναι στην αποστολή αλλά όχι 100% έτοιμος κι έτσι Ρομαό, Ένχλες θα είναι και πάλι στο κέντρο της άμυνας. Ο Φορτούνης επιστρέφει και θα είναι ο επιτελικός μέσος έχοντας στις πτέρυγες Πάρντο και Σεμπά, ενώ από πίσω του θα είναι ο Οφόε με έναν εκ των Ζντίελαρ, Ζιλέ, Ταχτσίδη να τον πλαισιώνουν στον άξονα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτσάλι (Στουράρο), Μπενάτια, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Ολυμπιακός: Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Ρομαό, Ένχελς, Οφόε, Ζντίελαρ, Σεμπά, Πάρντο, Φορτούνης. Εμενίκες.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στην Λισαβώνα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους 3-0

Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ 2-3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.