ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δύσκολη η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA

Δύσκολη η θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA

Η αποφυγή της 15ης θέσης, στην οποία βρίσκεται τώρα η Ελλάδα, παραμένει δύσκολη υπόθεση.

Σκούρα παραμένουν τα πράγματα στη βαθμολογία της UEFA για τη χώρα μας.

Παρόλο που η ΑΕΚ απέσπασε έναν ακόμα πόντο και πανηγύρισε την πρόκριση στους «32» του Europa League, η αποφυγή της 15ης θέσης, στην οποία βρίσκεται τώρα η Ελλάδα, παραμένει δύσκολη υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι αυτό διότι η Τσεχία αύξησε κι άλλο τη διαφορά της μετά το διπλό που έκανε η Πλζεν στην έδρα της Χάποελ Μπερ Σεβά.
Δεδομένου λοιπόν ότι θα έχουν και οι Τσέχοι μια ομάδα στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θα πρέπει η ΑΕΚ να κάνει αρκετά μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών, ώστε να μην παραμείνει η χώρα μας στην ίδια θέση (και ο πρωταθλητής μπει από τη μεθεπόμενη σεζόν στον 2ο προκριματικό του Champions League).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.