ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έκλεισε» τον Βάγκνερ η Μπάγερν Μονάχου

«Έκλεισε» τον Βάγκνερ η Μπάγερν Μονάχου

Στη Μπάγερν θα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο ο Σάντρο Βάγκνερ, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Bild” οι Βαυαροί έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τη Χοφενχάιμ για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού.

Τη μετακίνηση του Βάγκνερ είχε προαναγγείλει πριν λίγες ημέρες ο προπονητής του, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, και φαίνεται πως απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, που θα δώσει «ανάσες» στον ουσιαστικά αναντικατάστατο Μάρτσιν Λεβαντόφσκι.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του Βάγκνερ είναι ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπάγερν, αλλά δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και έφτασε να παίζει στη δεύτερη κατηγορία, χωρίς να δείχνει κάτι το αξιοσημείωτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκανε μία καλή σεζόν με τη Ντάρμστατ την περίοδο 2015-16 κι από κει μεταγράφηκε στη Χοφενχάιμ. Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιοακίμ Λεβ τον κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική Γερμανίας και ο 30χρονος φορ μετράει έκτοτε πέντε γκολ σε επτά συμμετοχές με τα «πάντσερ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.