ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ήττα στο 98΄ για την Σαρλερουά του Μαρίνου

Ήττα στο 98΄ για την Σαρλερουά του Μαρίνου

Το 20ό ματς του Στέργου Μαρίνου με την φανέλα της Σαρλερουά (ήταν και πάλι βασικός κι ανακτικατάστατος) δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του Έλληνα αμυντικού ηττήθηκε εκτός έδρας από την Γάνδη με 1-0.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη των γηπεδούχων ήρθε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων από τον 22χρονο Ουκρανό μέσο, Ρομάν Γιάρεμτσουκ. Η Λόκερεν με τα γκολ των Μισέλ και Χούπερτς πέρασε από την έδρα της Αντβέρπ με 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Οβούσου στο 59ο λεπτό.

Για την 20η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:


Μαλίν-Μπριζ                    0-3

Γάνδη-Σαρλερουά                1-0

Αντβέρπ-Λόκερεν                1-2

Άντερλεχτ-Εουπέν              22/12

Μπέβερεν-Οστάνδη              22/12

Μουσκρόν-Ζούλτε Βάρεγκεμ      23/12

Γκενκ-Κορτράικ                23/12

Σταντάρ Λιέγης-Σεντ Τρούιντεν 23/12

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες)
Μπριζ 50 -20αγ.
Σαρλερουά 39 -20αγ.
Άντερλεχτ 34
Γάνδη 32 -20αγ.
Αντβέρπ 31 -20αγ.
Σεντ Τρούιντεν 28
Σταντάρ Λιέγης 25
Μπέβερεν 25

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.