ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ζερμέν Πέναντ άφησε το ποδόσφαιρο κι έγινε … πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών (φωτό)

Ο Ζερμέν Πέναντ άφησε το ποδόσφαιρο κι έγινε … πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών (φωτό)

O πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ζερμέν Πέναντ, έκανε στροφή στην καριέρα του και έγινε πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών.

Η φήμη είχε κυκλοφορήσει ότι συμμετείχε σε online πορνό βίντεο και επιβεβαιώθηκε, χάρη σε ένα… τατουάζ που έχει στο δεξί του χέρι, καθώς το πρόσωπό του δεν φαινόταν.

Η 32χρονη σύζυγός του, Άλις Γκούντγουιν, είναι μοντέλο και εμφανίζεται συχνά σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, ωστόσο για τον Πέναντ ήταν το ντεμπούτο του στη βιομηχανία του πορνό.

Οι συνδρομητές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπου φιλοξενήθηκε το ζευγάρι, χρεώνονται 6 λίρες (7 ευρώ δηλαδή) το λεπτό…

«Ήξερα ότι ήταν η σύζυγός του, αλλά δεν περίμενα να τον δω κι αυτόν. Αυτός ο τύπος έχει παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και σε τελικό του Champions League. Ίσως αν το προσπαθούσε περισσότερο με το ποδόσφαιρο, να μην έφτανε σε αυτήν την κατάσταση», ανέφερε ένας από τους χρήστες των social media.

Η Πέναντ παράτησε την αρραβωνιαστικιά του, Λάρα Μέρφι, μητέρα του γιου του, για να παντρευτεί την Άλις τον Μάιο του 2014.

Η Άλις είναι αρκετά γνωστή για την παρουσία της στις ιστοσελίδες ερωτιικού περιοχομένου adultwork.com, καθώς και στο Babestation.

Στις κάμερες του BabestationCams, η Άλις λέει: «Παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα με ημερομηνία και ώρα που θέλετε για να περάσετε καλά μαζί μου!».

Ο Πέναντ είχε μία αρκετά καλή καριέρα στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί για την Άρσεναλ, τη Λίβερπουλ και την Birmingham City. Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην Premier League με «βραχιολάκι», όταν προκάλεσε ατύχημα υπό την επήρεια μέθης.

Όσο για το βίντεο, δήλωσε ότι… δεν το γνωρίζει!

Μετά τον «θόρυβο» που προκλήθηκε, ο Πέναντ είδε την πόρτα της εξόδου από την άσημη Μπιλερκάι Τάουν. Η ομάδα έκανε γνωστή την απόφασή της με σχετική ανακοίνωση: «Όλοι τον ευχαριστούμε για την αφοσίωσή του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Πέναντ: «Δεν είμαι πορνοστάρ, είναι για γέλια»

Όπως δήλωσε στην Mirror «αποκαλώντας με πορνοστάρ και βάζοντάς με πρωτοσέλιδο είναι απλά αστείο. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι όντως ανήκω στην βιομηχανία του πορνό»

«Δεν είχα μία τέλεια ζωή και το επικείμενο βιβλίο μου με τίτλο “Mental” θα επιτρέψει στο κοινό να διαβάσει για το πολυτάραχο παρελθόν μου και δεν γινόμουν ποτέ πορνοστάρ, είναι για γέλια. Είμαι ένας παντρεμένος άνθρωπος και ζω με τη γυναίκα μου και τη θετή μου κόρη», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μεγαλύτερη ανησυχία για μένα και την Άλις είναι ο αντίκτυπος που θα έχει όλο αυτό στην οικογένεια και στους φίλους μας. Οι δικηγόροι μας έχουν αναλάβει την υπόθεση, αυτό πρέπει να σταματήσει, ακριβώς επειδή φαντάζω ως εύκολος στόχος, μη δίνοντας σε κανέναν το δικαίωμα να γράφουν ιστορίες σαν αυτές», συνέχισε ο 35χρονος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.