ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άρσεναλ και Τσέλσι θα δώσουν «μάχη» για τα… μάτια του Κ. Αντσελότι

Άρσεναλ και Τσέλσι θα δώσουν «μάχη» για τα… μάτια του Κ. Αντσελότι

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται ήδη Άρσεναλ και Τσέλσι, καθώς θεωρείται δεδομένο πως το καλοκαίρι οι πάγκοι τους θα μείνουν… ορφανοί. Στο στόχαστρο και των δύο ομάδων βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος αποχώρησε στις αρχές της σεζόν από την Μπάγερν Μονάχου, θα απασχολήσει και τις δύο ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο Αντσελότι βρέθηκε πρόσφατα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου και παρακολούθησε τον αγώνα της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα με τον ίδιο να έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε διασυλλογικό επίπεδο παρά το γεγονός ότι το όνομά του έχει ακουστεί και για την εθνική Ιταλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.