ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το αφεντικό τρελάθηκε! Πρόταση 50 εκατ. για Ντοναρούμα ετοιμάζει η Παρί

Το αφεντικό τρελάθηκε! Πρόταση 50 εκατ. για Ντοναρούμα ετοιμάζει η Παρί

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 19χρονου Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα της Μίλαν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, τινάζοντας για μια ακόμα φορά τη μπάνκα στον αέρα.

Παρά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ροσονέρι», οι σχέσεις του με διοικούντες και οπαδούς δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, με τους δεύτερους να τον βάζουν στο στόχαστρο μετά την είδηση περί επιθυμίας του για ακύρωση του νέου συμβολαίου λόγω ηθικής κακοποίησης και ψυχολογικής πίεσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, με τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου να τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους για την ενίσχυση των γκολπόστ. Το ενδιαφέρον των Παριζιάνων είναι σοβαρό, με ΜΜΕ στην Ιταλία να αναφέρουν πως ετοιμάζεται επίσημη πρόταση, ύψους 50.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η Μίλαν τον θεωρεί «πυλώνα» για την επόμενη μέρα, συνεπώς δύσκολα θα τον παραχωρήσει με μια πρόταση που δεν θα κριθεί «τρελή, η Παρί όμως δεν θα σταματήσει την πίεσή της, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να είναι πρόθυμος να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του, μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Την ίδια ώρα, η Μίλαν φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό τερματοφύλακα της Νάπολι, Πέπε Ρέινα, με τον μίνο Ραϊόλα να τονίζει όποτε ερωτάται για τον Ντοναρούμα (τον οποίο εκπροσωπεί) πώς θα κάνει ότι κρίνεται καλύτερο για την καριέρα του νεαρού τερματοφύλακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.