ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακό καλωσόρισμα της Γιουβέντους στο Ρονάλντο – Συγκινητικό αντίο του Πορτογάλου στη Ρεάλ (φωτό)

Εντυπωσιακό καλωσόρισμα της Γιουβέντους στο Ρονάλντο – Συγκινητικό αντίο του Πορτογάλου στη Ρεάλ (φωτό)

Μέχρι και ο επίσημος ιστότοπος των «μπιανκονέρι» άλλαξε για χάρη του Πορτογάλου σταρ, ο οποίος δημοσιοποίησε μια συγκινητική επιστολή προς τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, με κατάληξη Hala Madrid!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από σήμερα και επίσημα παίκτης της Γιουβέντους και το επίσημο site της «βέκια σινιόρα» όχι μόνο… στολίστηκε κατάλληλα για την περίπτωση, αλλά και δημιούργησε το χάσταγκ #WelcomeToJu για να υποδεχθεί τον Πορτογάλο σταρ στις τάξεις της.

Οι «μπιανκονέρι» γνωστοποίησαν λοιπόν την απόκτησή του CR7 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα βάλει στα ταμεία της 100 εκατ. ευρώ, ποσό που θα αποπληρωθεί σε δύο χρόνια, συν άλλα 12 εκατ. ευρώ που θα δοθούν για άλλα κόστη. Μέχρι και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, απ’ όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του, έχει λαμβάνειν!

Η παρουσίασή του στο Τορίνο θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα 16 Ιουλίου, αφού πρώτα περάσει και από ιατρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου, εκτός από το ποσό, αναφέρει και τη διάρκεια συμβολαίου του 33χρονου παίκτη που είναι μέχρι και το 2022.

​Ύστερα από εννέα χρόνια λοιπόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ και θέλησε να εξηγήσει το γιατί αποφάσισε να φύγει από τους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και να τους αποχαιρετήσει με συγκινητικό τρόπο. Πώς; Με επιστολή του!

«Αυτά τα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και σε αυτή την πόλη ήταν ίσως τα πιο χαρούμενα της ζωής μου. Έχω μόνο δυνατά αισθήματα ευγνωμοσύνης για αυτό τον σύλλογο και αυτή την πόλη. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που έλαβα. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να ανοίξω μια νέα φάση στη ζωή μου και γι’ αυτό ζήτησα από τον σύλλογο να αποδεχθεί τη μεταγραφή. Ζητώ από όλους και ειδικά από τους οπαδούς μας, να με καταλάβουν. Ήταν εννέα απολύτως υπέροχα χρόνια. Ήταν εννέα χρόνια μοναδικά. Ήταν μια συναισθηματική στιγμή για μένα, γεμάτη με σκέψεις αλλά και δύσκολη γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ απαιτητική, αλλά ξέρω καλά ότι δε θα ξεχάσω ποτέ το γεγονός ότι εδώ απόλαυσα το ποδόσφαιρο με ένα μοναδικό τρόπο» ανέφερε ο CR7.

Και κατέληξε: «Σκέφτηκα πολύ και ξέρω ότι ήρθε η ώρα για ένα νέο κύκλο. Φεύγω αλλά αυτή η φανέλα, αυτό το σήμα και το “Σαντιάγο Μπερναμπέου” θα συνεχίσω να τα νιώθω δικά μου όπου κι αν είμαι. Σας ευχαριστώ όλους και φυσικά, όπως είπα την πρώτη φορά στο γήπεδο μας πριν εννέα χρόνια: Hala Madrid!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.