ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανακοίνωσε επίσημα το Λιβάγια η ΑΕΚ και τον «έδεσε» έως το 2021 (φωτό)

Ανακοίνωσε επίσημα το Λιβάγια η ΑΕΚ και τον «έδεσε» έως το 2021 (φωτό)

Παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αποτελεί και επισήμως ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από την πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Όπως έκανε γνωστό η Ένωση, ο 24χρονος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα τρία χρόνια, για να κλείσει με τον τρόπο αυτόν και τυπικά την παραμονή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια μέχρι τον Ιούνιο του 2021, μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Πέρσι ήρθα ως δανεικός σε μια νέα ομάδα, αλλά τώρα πια είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και εγώ και η οικογένειά μου και θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Θέλουμε όλοι να παίξουμε στο Champions League. Θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους στα προκριματικά, αλλά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θέλω, βέβαια, να είμαστε πρωταθλητές ξανά. Θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε και πάλι την ποιότητά μας και ότι έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.