ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιοι θα είναι οι μεγάλοι απόντες στο Ευρωμπάσκετ

Ποιοι θα είναι οι μεγάλοι απόντες στο Ευρωμπάσκετ

Αρκετοί από τους «αστέρες» του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στο φετινό Ευρωμπάσκετ το οποίο αρχίζει στις 31 Αυγούστου…

Πιο «ηχηρή» απουσία είναι αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ δεν θα μπορέσει να βοήθησει την εθνική ομάδα, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και έτσι αναγκάστηκε να αποσύρει την συμμετοχή του. Υπενθυμίζεται πως ούτε ο Κώστας Κουφός θα μπορέσει να δώσει το «παρών».

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί και η Σερβία, αφού ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ με τους Λ.Α. Κλίπερς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στην γάμπα. Εκτός του Τεόντοσιτς, ο τεχνικός των «πλάβι», Σάσα Τζόρτζεβιτς, δεν θα έχει στην διάθεση του ακόμη τέσσερις ΝΒΑερ, τους Μπιέλιτσα (Τίμπεργουλβς), Γιόκιτς (Νάγκετς), Ζάγκορατς (Γκρίζλις).

«Αποδεκατισμένη» θα παρουσιαστεί και η Εθνική Γαλλίας, αντίπαλος της Ελλάδας στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, από την οποία θα απουσιάσουν οι Μπατούμ (Χόρνετς), Λουβαβού (Σίξερς), Γκομπέρ (Τζαζ), Μαϊνμί (Γουίζαρντς), Αζανσά (Πέλικανς), Ντιλίκινα (Νικς).

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει και η -κάτοχος του τίτλου- Ισπανία, από την οποία θα λείψουν αρκετά «αστέρια» της. Συγκεκριμένα, οι «φούριας ρόχας» θα παρουσιαστούν χωρίς τον άτυχο Σέρχιο Γιούλ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε φιλικό με το Βέλγιο, και τους Νίκολα Μίροτιτς, Σερζ Ιμπάκα, Ρούντι Φερνάντεθ, Φελίπε Ρέγες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός των παραπάνω, άλλοι «αστέρες» του Ευρωμπάσκετ που δεν θα καταφέρουν να ενισχύσουν την εθνική ομάδα της χώρας τους είναι οι Ντανίλο Γκαλινάρι (Ιταλία), Ζόραν Ντράγκιτς (Σλοβενία), Ερσάν Ιλιασόβα και Ομέρ Ασίκ (Τουρκία), Γιάν Βέσελι (Τσεχία) και Μάρτσιν Γκορτάτ (Πολωνία).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.