ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Γκιστ

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Γκιστ

Απρόοπτο με τον Τζέιμς Γκιστ στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης του Εξάστερου ενόψει ΤΣΣΚΑ (25/10, 20:00), λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού και στο «τριφύλλι» περιμένουν με αγωνία να δουν σε τι κατάσταση θα είναι ο 30χρονος και, κυρίως, αν θα είναι στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για τη σπουδαία αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, στη Μόσχα.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Ρώσους και μάλιστα, η ομάδα θα πετάξει για τη Μόσχα με τον Ρίβερς να ακολουθεί κανονικά την αποστολή.

Ο Αμερικανός, θυμίζουμε, είχε πάρει ειδική άδεια για να πάει στις ΗΠΑ, λόγω της κηδείας της γιαγιάς του και απουσίασε από το ματς με τον ΓΣΛ Φάρο, αλλά και την προπόνηση της Δευτέρας.

Το πρωί της Τρίτης (24/10), ωστόσο, θα βρίσκεται ξανά στην Αθήνα και θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.