ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρελθόν αποτελεί από τον Πανιώνιο ο Ν. Μίχαλος μετά απο 2,5 χρόνια

Παρελθόν αποτελεί  από τον Πανιώνιο ο Ν. Μίχαλος μετά απο 2,5 χρόνια

Μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια, ο Νίκος Μίχαλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Ο βετεράνος γκαρντ εντάχθηκε στους «κυανέρυθρους» όταν οι τελευταίοι βρέθηκαν στα… αλώνια της Β΄ Εθνικής και τους βοήθησε να κερδίσουν δύο σερί ανόδους και να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία.

Ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στη Νέα Σμύρνη, όμως σήμερα η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάνοντας λόγο για «προσυμφωνημένη λήξη του συμβολαίου».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ευχαριστεί τον Νίκο Μίχαλο για την αμέριστη προσφορά και την καθοριστική συμβολή του στην άνοδο της ομάδας από την Β΄ Εθνική κατηγορία μέχρι την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Basket League. Η προσυμφωνημένη λήξη του συμβολαίου σηματοδοτεί την αρχή ανανέωσης της ομάδας.

Ελπίζουμε ότι ο Νίκος θα έχει την επιθυμία να βοηθήσει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ από διαφορετική θέση. Περιμένουμε να είναι και πάλι κοντά μας».

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, με ανάρτησή του στο facebook άφησε αιχμές για την απόφαση της διοίκησης, κάνοντας λόγο για κάποιους που «… είχαν εμμονή στο να με δουν να περνάω την πόρτα του Αρτάκης αφήνοντας τη φανέλα μου στα αποδυτήρια». «Ήταν δύο από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, παρότι υπήρχε η αίσθηση ότι η καριέρα μου έφτανε στο τέλος της.

Δύο συνεχόμενες άνοδοι, δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα με τη φανέλα του Πανιώνιου. Μια ομάδα που αν δεν τη ζήσεις, δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο μπορείς να την αγαπήσεις. Δυστυχώς η τρίτη χρονιά δεν ολοκληρώνεται και ας υπήρξε από την πλευρά μου η απόλυτη θέληση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Πανιώνιος το μεγάλο στόχο της παραμονής. Η απόφαση της διοίκησης του Πανιωνίου είναι ξεκάθαρη. Τη δέχομαι γιατί δεν έχω το νομικό δικαίωμα να κάνω αλλιώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αιτία αναζητήστε την σε όσους είχαν εμμονή στο να με δουν να περνάω την πόρτα του Αρτάκης αφήνοντας τη φανέλα μου στα αποδυτήρια. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πανιωνίου που με έκανε να νιώσω ότι οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που έχεις σπίτι σου και που με τίμησαν με τρόπους που ήταν παραπάνω από αυτό που φαντάστηκα. Θα νιώθω πάντα ένας από εσάς» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πολύπειρος γκαρντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.