ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο «χαστούκι» από τους Ρόκετς στους Γουόριορς – Με 98-94 έκαναν το 3-2 και απέχουν μια νίκη από τους τελικούς (βίντεο)

Νέο «χαστούκι» από τους Ρόκετς στους Γουόριορς – Με 98-94 έκαναν το 3-2 και απέχουν μια νίκη από τους τελικούς (βίντεο)

Πήραν το… θρίλερ οι Ρόκετς. Η ομάδα του Χιούστον επικράτησε των πρωταθλητών Γουόριορς με 98-94 και απέχει μόλις μια νίκη από την πρόκριση της στους τελικούς του ΝΒΑ.

Έτοιμοι να επιστρέψουν στους τελικούς του ΝΒΑ μετά το 1995 είναι οι Ρόκετς. Η ομάδα του Χιούστον έκανε πριν από δυο μέρες το break μέσα στο Όκλαντ, νίκησε και πάλι τους Γουόριορς (98-94) και πλέον απέχει ένα… βήμα από τη μεγάλη πρόκριση (3-2).

Οι πρωταθλητές ΝΒΑ υπέπεσαν σε πολλά λάθη (16) ενώ ο Κάρι αστόχησε σε μπάσιμο στα 13.2’’ πριν το τέλος με το σκορ στο 95-94. Ο Αρίζα έκανε στη συνέχεια το 96-94 με 1/2 βολές, ο Γκριν έχασε στη συνέχεια την μπάλα και ο Γκόρντον –με δυο βολές- διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος για τους Ρόκετς ήταν ο Γκόρντον με 24 πόντους, ενώ τον ακολούθησε στο σκοράρισμα ο Πολ με 20 πόντους. Ο δεύτερος όμως τραυματίστηκε και έπεσε στο παρκέ περίπου ένα λεπτό πριν το φινάλε της αναμέτρησης και είναι αμφίβολος για το game 6 στο που θα γίνει στο Όκλαντ (27/05, 04:00).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.