ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μοναδικό ρεκόρ του Πασκουάλ στο ΣΕΦ – Δεν το έχει πετύχει ούτε ο Ομπράντοβιτς

Το μοναδικό ρεκόρ του Πασκουάλ στο ΣΕΦ – Δεν το έχει πετύχει ούτε ο Ομπράντοβιτς

Ακόμη ένα ντέρμπι στο ΣΕΦ ολοκληρώθηκε με νίκη για τον Παναθηναϊκό του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος με τον θρίαμβο των “πράσινων” απέναντι στον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό των πλέι-οφ της Basket League, έφυγε νικητής από το Φάληρο για τέταρτη συνεχόμενη φορά!

Η αρχή έγινε στον περσινό πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος, που χάρισε τον τίτλο στον Παναθηναϊκό (51-66) και συνεχίζεται τη σεζόν που διανύουμε, με το 68-71 στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με το 62-70 στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, ενώ το… καρέ έγινε με το 66-71 στον δεύτερο τελικό, που έφερε τη σειρά στο 1-1!

Αυτό το καρέ συνεχόμενων νικών στο ΣΕΦ είναι ρεκόρ τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Καταλανό προπονητή, καθώς ποτέ άλλοτε οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν τρέξει τέτοιο σερί θριάμβων στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου!

Είναι χαρακτηριστικό πως υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (1999-2012) το τριφύλλι μέτρησε 14 νίκες στην έδρα του Ολυμπιακού (10 στο ΣΕΦ, δύο στον Κορυδαλλό και μία στη Γλυφάδα), όμως ποτέ δεν είχε τέσσερα back to back “διπλά”.

Τα μεγαλύτερα σερί επί εποχής Ομπράντοβιτς ήταν τρεις συνεχόμενες νίκες (δις), τη σεζόν 2003/2004 ως τη σεζόν 2004/2005 και τη σεζόν 2005/2006 ως τη σεζόν 2006/2007!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ομως ο Πασκουάλ ήδη κατέρριψε αυτή την επίδοση, με το καρέ που τρέχει και μπορεί ακόμα και να το διευρύνει, ενώ έχει συνολικά πέντε νίκες σε οκτώ επισκέψεις στο ΣΕΦ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.