ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρωταθλητής βίασε 12χρονο κορίτσι που γνώρισε στο facebook!!

Πρωταθλητής βίασε 12χρονο κορίτσι που γνώρισε στο facebook!!

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην αθλητική κοινότητα η είδηση ότι Ολλανδός πρωταθλητής του beach volley βίασε 12χρονο κορίτσι από την Αγγλία το οποίο είχε γνωρίσει μέσω facebook!

Ο Στέφεν Φαν ντε Βέλντε ομολόγησε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου και μέχρι το Μάρτιο αναμένεται να απαγγελθεί η ποινή του για συνολικά τρεις κατηγορίες βιασμού.

Ο σχεδόν δίμετρος (1.99μ) παρτενέρ του Μπέλε και πρώην συμπαίκτης του θρυλικού Νούμερντοορ στην άμμο Ολλανδός πρωταθλητής, παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου Aylesbury Crown Court στην Αγγλία, ότι το καλοκαίρι του 2014 μετέβη από το Άμστερνταμ στο Μίλτον Κέινς για να συναντηθεί με ένα 12χρονο κορίτσι, που είχε γνωρίσει στο Facebook.

Σύμφωνα με την ομολογία του 21χρονου αθλητή, κατά την παρουσία του τον περασμένο Αύγουστο στην Μ. Βρετανία βίασε δύο φορές την ανήλικη κοπέλα, μία κοντά στη λίμνη Furzton και μία ακόμη φορά σε μία διεύθυνση στο Μίλτον Κέινς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την πράξη του ο Φαν ντε Βέλντε επέστρεψε στην Ολλανδία, όπου και συνελήφθη τον Ιανουάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.