ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Παρελθόν» και ο Σιλά από τον ΠΑΟ

«Παρελθόν» και ο Σιλά από τον ΠΑΟ

Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν! Ο δανεισμός του Γιακούμπα Σιλά από τη Ρεν θα διακοπεί άμεσα και ο παίκτης θα φύγει από την Ελλάδα.

Ο δανεισμός του Γιακούμπα Σιλά αναμένεται να διακοπεί άμεσα και ο παίκτης θα επιστρέψει στη Ρεν.

Ο λόγος είναι οικονομικός, αφού οι πράσινοι δεν μπορούν να «σηκώσουν» το συμβόλαιο του Αφρικανού χαφ για το υπόλοιπο της χρονιάς κι ως εκ τούτου θα αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο διεθνής αμυντικός χαφ από το Μάλι φεύγει άδοξα από τον Παναθηναϊκό, ύστερα από εννιά συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα (8 ως βασικός) και προστίθεται στο… κύμα αποχωρήσεων στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.