ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοβαρό ενδεχόμενο αλλαγής έδρας στο φιλικό με την Ελβετία

Σοβαρό ενδεχόμενο αλλαγής έδρας στο φιλικό με την Ελβετία

Τις τελευταίες ώρες υπήρχε ως πληροφορία, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει απλά καπνός πίσω από τη φημολογία περί αλλαγής έδρας στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής με την Ελβετία, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 23 Μαρτίου στην Τούμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο που τα τελευταία γεγονότα και η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί, οδηγούν την ΕΠΟ στην απόφαση να μεταφέρει την έδρα της Εθνικής με το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και το Παγκρήτιο να είναι τα δύο υποψήφια γήπεδα για να φιλοξενήσουν τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.