ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διοικητικές αλλαγές στην Kosmocar από 2 Μαΐου 2018

Διοικητικές αλλαγές στην Kosmocar από 2 Μαΐου 2018

Μετά από μια μακρά θητεία στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία KOSMOCAR A.E, ο Στηβ Σίρτης αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει καθήκοντα Συμβούλου των Μετόχων καθώς επίσης και τη θέση Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο νέο του ρόλο, ο κ. Στήβεν Σίρτης θα είναι υπεύθυνος για το στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων των μετόχων. Στη διάρκεια της δεκαπενταετούς θητείας του στην Kosmocar, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας.

Στήβεν Σίρτης

Από τις 2 Μαίου Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία KOSMOCAR A.E αναλαμβάνει ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου.

Ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, διακεκριμένο στέλεχος της αγοράς, έχει 30 έτη εμπειρίας σε εταιρείες πετρελαιοειδών και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος σε μεγάλους οργανισμούς, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξή τους, διαμορφώνοντας νέα καταναλωτικά πρότυπα σε πολλές κατηγορίες. Διετέλεσε μέλος Δ.Σ. διαφόρων εταιρειών και συνδέσμων όπως ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

Αντώνης Μαυριδόγλου

Η KOSMOCAR A.E., Γενικοί Εισαγωγείς Αυτοκινήτων & Ανταλλακτικών VW – AUDI & SKODA, Επίσημοι Έμποροι & Επισκευαστές BENTLEY, Επίσημοι Επισκευαστές Lamborghini & Αποκλειστικοί Διανομείς Ελλάδος & Κύπρου DUCATI.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.