ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Fiat στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (φωτό)

Η Fiat στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (φωτό)

Η FCA Greece συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη των επισήμων διανομέων της στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ ΑΕ και ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ. Το κοινό που θα βρεθεί στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΔΕΘ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει από κοντά ολόκληρη τη γκάμα των αυτοκινήτων της Fiat και της Fiat Professional.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η οικογένεια του Fiat 500, και συγκεκριμένα το 500 Mirror, το 500X S-Design και το 500L, με τα δύο πρώτα να κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνιση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, παρούσα θα είναι η ολοκληρωμένη οικογένεια του Tipo (4Θ, 5Θ και SW), τα χαρακτηριστικά του οποίου συνοψίζονται στην έκφραση “Δίνεις λιγότερα, παίρνεις περισσότερα” και το οποίο προσφέρεται στην Ελλάδα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που ξεκινούν από 11.990€. Τέλος, από το περίπτερο της Fiat δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το περιπετειώδες Panda Cross.

Τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat εκπροσωπούν το νέο pick up Fullback που συνοδεύεται από 8 χρόνια εγγύηση, το ιδανικό όχημα μεταφοράς προσωπικού Talento Combi, τo ευρύχωρο Doblo Cargo και το van φτιαγμένο για την πόλη Fiorino.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.