ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Παπανδρέου: «Η Ευρώπη μπορεί να ξυπνήσει και να αφυπνιστεί μετά το Brexit»

Γ. Παπανδρέου: «Η Ευρώπη μπορεί να ξυπνήσει και να αφυπνιστεί μετά το Brexit»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την εκτίμηση ότι «η Ευρώπη μπορεί να ξυπνήσει και να αφυπνιστεί μετά το Brexit» εξέφρασε, μιλώντας στο συνέδριο του CONCORDIA, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει κα να γίνει πιο δημοκρατική.

Σε διάφορα σημεία της ομιλίας του, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη ενός σχεδίου Μάρσαλ για επενδύσει στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση της χώρας, την οποία κλήθηκε να διαχειριστεί.

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι το 2011 η κυβέρνησή του έκανε τις περισσότερες μεταρρυθμίσεις και επανέλαβε την πεποίθησή του ότι το δημοψήφισμα που είχε εισηγηθεί, δεν έγινε, καθώς το απέρριψαν Ευρωπαίοι ηγέτες, φοβούμενοι ότι θα «τρελαθούν» οι αγορές. Τέλος, υποστήριξε ότι είναι αναγκαία η ισχυρή Ευρώπη για την ίδια, τις ΗΠΑ και το σύνολο του πλανήτη.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.