ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α. Λοβέρδος: Με δηλητήριο έγινε πρωθυπουργός, με δηλητήριο προσπαθεί να παραμείνει

Α. Λοβέρδος: Με δηλητήριο έγινε πρωθυπουργός, με δηλητήριο προσπαθεί να παραμείνει

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, λίγες ώρες μετά τη συζήτηση στη Βουλή, για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής στην υπόθεση Novartis εκτόξευσε βέλη εναντίον οτυ πρωθυπουργού.

«Ήθελα να καταστήσω σαφές στους πολίτες ποιος είναι ο ενορχηστρωτής, οργανωτής και ο υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Το ζητούμενο για εμένα χθες ήταν με επιγραμματικό τρόπο να αποδείξω ότι όλες αυτές οι ανοησίες, οι φαιδρότητες και οι αθλιότητες που ειπώθηκαν για μένα είναι πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας και δεύτερον να τοποθετηθώ πολιτικά στο τι είχα κάνει εγώ και το ΠΑΣΟΚ τα χρόνια που ήμουν υπουργός Υγείας και να καταστήσω σαφές στους πολίτες ποιος είναι ο ενορχηστρωτής, οργανωτής και ο υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Και στη συνέχεια σημείωσε: «Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει. Το “όπλο” με το οποίο επικράτησε το 2015 και συνέχισε να επικρατεί, το χρησιμοποίησε εναντίον της τιμής και της υπόληψης των αντιπάλων του, για να κρατήσει κάποια ψηφαλάκια, διχάζοντας. Με δηλητήριο έγινε πρωθυπουργός, με δηλητήριο προσπαθεί να παραμείνει».

Όσον αφορά το αποτέλεσμα της συνεδρίασης στη Βουλή, είπε ότι τη θεωρεί «νίκη της αντιπολίτευσης, αλλά και μεγάλη ήττα ενός ανθρώπου που θεωρούσε τα ζητήματα ηθικής τάξης ως πλεονέκτημα του. «Αυτό το πράγμα είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής ενός ανθρώπου που αξιοποίησε τη δημαγωγία για να έρθει στην εξουσία, με σκάνδαλα προσπάθησε να ανέβει και ανέβηκε ρίχνοντας την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με σκάνδαλα σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων. Αυτό θα το πληρώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταληκτικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι είναι «άλλο η σύγκρουση και άλλο η ατιμία. Αυτός ο άνθρωπος έκανε ατιμία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.