ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι ΑΝΕΛ για την αποχώρηση του πολιτευτή Τρικάλων Κώστα Πατέρα

Οι ΑΝΕΛ για την αποχώρηση του πολιτευτή Τρικάλων Κώστα Πατέρα

Την αποχώρηση του πολιτευτή Τρικάλων Κώστα Πατέρα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες σχολιάζει με αιχμηρή ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου. «Ο  πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους» επισημαίνει η κ. Παπαδοπούλου.

«Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα» προσθέτει η κ. Παπαδοπούλου σημειώνοντας:

«Παρακαλούνται όσοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν».

Ο κ. Πατέρας στην επιστολή του προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο πριν από λίγες ημέρες, με την οποία ανακοίνωσε την αποχώρηση του, επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Είστε 1,5 χρόνο στην εξουσία και ούτε τα μνημόνια σχίσατε, ούτε τους δύστυχους πολίτες αυτής της χώρας ανακουφίσατε αλλά φέρατε τρομερά μέτρα για όλους μας. Ανατρέψατε υποσχέσεις, ξεχάσατε τα προγράμματά σας, συνεργαστήκατε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να σώσετε δήθεν την πατρίδα αλλά μάλλον σώσατε την παρτίδα όλων σας και δείξατε πως ενδιαφέρεστε μόνο για τις πολιτικές καρέκλες ενώ στήσατε την δική σας παρεοκρατία» προσθέτοντας ότι  «δεν αντιδράσατε στο κομματικό κράτος που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ και σχεδόν λησμονήσατε όλους τους πολιτευτές, της επαρχίας, όλα τα στελέχη και όλους τους ψηφοφόρους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Που είναι η ισονομία, η ισότητα, η αξιοκρατία και η διαύγεια που λέγατε;»

Ο κ. Πατέρας συνέχισε λέγοντας ότι «η εντύπωση που έχει ο λαός σήμερα είναι ότι κάνατε το παν για να σώσετε το πολιτικό σας σαρκίο» τονίζοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σ’ αυτό το πλαίσιο είναι και η πολιτική που ακολουθήσατε στο θέμα της στελέχωσης στον τομέα της Υγείας. Όλες οι Υ.ΠΕ. της χώρας έπεσαν στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπήρχε κανένα αξιόλογο στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. για να το αξιοποιήσετε; Ενδεχομένως να σας πείραξε που σας έγραψα πως «Μας πουλήσατε όλους αντί πινακίου φακής και βλάψατε ανεπανόρθωτα την περιφέρεια Θεσσαλίας και το κόμμα και ότι ή γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζετε».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.