ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανταλλαγή αιχμαλώτων στρατιωτικών με μουφτήδες Θράκης «βλέπει» η Ένωση Κεντρώων

Ανταλλαγή αιχμαλώτων στρατιωτικών με μουφτήδες Θράκης «βλέπει» η Ένωση Κεντρώων

Χαρά αλλά και υποψίες φαίνεται να δημιούργησε στην ηγεσία της Ένωσης Κεντρώων η είδηση της απελευθέρωσης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Χαιρόμαστε ασφαλώς, που οι δυο στρατιωτικοί μας, που κρατούντο παρανόμως στις φυλακές της Τουρκίας, απελευθερώνονται, αλλά υποψιαζόμαστε όμως ότι έγινε συναλλαγή για την απελευθέρωση τους, μεταξύ της ελληνικής και τουρκικής κυβέρνησης με την αποπομπή των δυο μουφτήδων από τη Θράκη και την εκλογή νέων αρεστών στον Ερντογάν» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωσή της, προσθέτει: «Εκτιμούμε ότι η υπόθεση αυτή θα εξελιχθεί ως ωρολογιακή βόμβα, εις βάρος της χώρας μας στην Θράκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.