ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Υπ. Οικονομίας αναθεωρεί το θεσμικό πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών ναυπήγησης και συντήρησης πλοίων

Το Υπ. Οικονομίας αναθεωρεί το θεσμικό πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών ναυπήγησης και συντήρησης πλοίων

Oμάδα εργασίας για τη συμπλήρωση και αναμόρφωση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου εκτέλεσης των εργασιών ναυπήγησης, επισκευής και συντήρησης πλοίων, του Ν 3551/2007(ΦΕΚ 76Α), συγκροτήθηκε στο υπουργείο Οικονομίας.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια και υπογράφει ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Ευστράτιος Ζαφείρης, έργο της ομάδας εργασίας είναι η σύνταξη πρότασης σχεδίου Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για την συμπλήρωση-αναμόρφωση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου εκτέλεσης των εργασιών ναυπήγησης, επισκευής , συντήρησης και διάλυσης πλοίων του Ν.3551/2007 και συγκεκριμένα:

– αναφορικά με τις επιμέρους εργασίες συντήρησης που επιτρέπεται να εκτελεί το πλήρωμα του πλοίου, όταν αυτό βρίσκεται σε εγκαταστάσεις ναυπηγοεπισκευαστικής επιχείρησης ή ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης

– αναφορικά με τον καθορισμό των οργάνων, των διαδικασιών του ελέγχου, των υποχρεώσεων των ελεγχόμενων επιχειρήσεων κατά την διεξαγωγή του ελέγχου και κάθε σχετικό θέμα και αναγκαία λεπτομέρεια

– αναμόρφωση του κανονιστικού πλαισίου για την ρύθμιση των όρων και προϋποθέσεων σχετικά με την χορήγηση αδειών εκτέλεσης εργασιών ναυπήγησης, μετατροπής, επισκευής και συντήρησης πλοίων, και τυχόν τροποποίηση των προηγούμενων ΚΥΑ υπ’ αρ 8312.23Β/12/09/01-6-2009(ΦΕΚ 1132Β) και 8312.23Β/11/09/13-5-2009(ΦΕΚ 1001Β) όπως ισχύουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.