Κιλκίς: Σφοδρές αποδοκιμασίες σε στελέχη των ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση της Μακεδονίας (βίντεο)

Κιλκίς: Σφοδρές αποδοκιμασίες σε στελέχη των ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση της Μακεδονίας (βίντεο)

Σφοδρές αποδοκιμασίες σε βουλευτές και στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στους εορτασμούς της μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς, σημειώθηκαν σήμερα, σε συνέχεια άλλων ανάλογων εκδηλώσεων και αποδοκιμασιών σε όλη την Ελλάδα, αλλά ειδικά στην Μακεδονία για την εκχώρηση ονόματος και αποδοχής ύπαρξης «μακεδονικής» υπηκοότητας και «μακεδονικής» γλώσσας στους Σκοπιανούς,

Την ώρα κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο της πόλης δεκάδες πολίτες φώναζαν φώναξαν «Ντροπή προδότες» και «Αφήστε κάτω τα στεφάνια δεν σας αξίζουν» τόσο στους εκπροσώπους των ΣΥΡΙΖΑ.

Και στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη τον προειδοποίησαν να είναι «προσεκτικός» με το Σκοπιανό.

Επανέλαβε πως «ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα» υπογραμμίζοντας ότι η «κακή» συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες ενώ αργότερα κάθισε και σε καφέ της πόλης ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον πλησίασαν προκειμένου να του εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η στιχομυθία που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με έναν διερχόμενο πολίτη, ο οποίος τον πλησίασε και του προτείνοντάς του χαρακτηριστικά: «Κυριάκο, δώστα όλα».

«Αυτό που λες είναι επικίνδυνο. Ο Τσίπρας τα έδωσε όλα στο Σκοπιανό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζοντας επιπροσθέτως πως εκείνος είναι προσεκτικός όσα λέει στους πολίτες.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=gSJGuRXgm4A

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.