ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΔ κατά δηλώσεων Τσίπρα: « Δεν είναι απλός πολίτης και δεν πρέπει να αγανακτεί από τη Δικαιοσύνη»

ΝΔ κατά δηλώσεων Τσίπρα: « Δεν είναι απλός πολίτης και δεν πρέπει να αγανακτεί από τη Δικαιοσύνη»

Η Νέα Δημοκρατία, λέει «την επόμενη φορά που ο κ. Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη, ας προτιμήσει κάποιον δημοσιογράφο που δεν έχει κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ». Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επίθεση που έκανε χθες ο πρωθυπουργός στη Δικαιοσύνη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ3.

«Οι νέες απαξιωτικές αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της επιβεβαιώνουν κάτι που έχει επισημάνει σε ανύποπτο χρόνο η Νέα Δημοκρατία: Ο σημερινός πρωθυπουργός δεν έχει την παραμικρή συναίσθηση του ρόλου του εξ’ ου και σχολιάζει τις δικαστικές αποφάσεις δηλώνοντας απλός πολίτης! Δεν αντιλαμβάνεται καν ότι ακρογωνιαίος λίθος της Δημοκρατίας είναι η διάκριση των εξουσιών και ας έχει ισχυρισθεί ότι η Κυβέρνησή του «είναι κάθε λέξη του Συντάγματος»» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Και συνεχίζει: «Ας ξαναδιαβάσει ο κ. Τσίπρας το άρθρο 26, μήπως και συνειδητοποιήσει ότι ένας πρωθυπουργός δεν νοείται να δηλώνει δυσαρεστημένος και αγανακτισμένος από την Δικαιοσύνη. Αν αρέσκεται, άλλωστε, ο πρωθυπουργός να δυσαρεστείται ή να αγανακτεί, του αρκούν οι Υπουργοί του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και καταλήγει η ΝΔ με δύο υστερόγραφα:

«Υ.Γ. 1: Προεξοφλώντας μια ακόμη απόπειρα διαστρέβλωσης της εν λόγω ανακοίνωσης από τα υπόγεια του Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει ότι είναι αυτονόητο καθήκον όλων των δημόσιων λειτουργών να καταθέτουν πόθεν έσχες μηδέ εξαιρουμένων των δικαστικών. Αλλά θεωρεί ακόμη πιο σημαντική παράμετρο για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, την αποφυγή οποιασδήποτε παρέμβασης στον χώρο της Δικαιοσύνης, πόσο μάλλον από την εκτελεστική εξουσία και δη από τον πρωθυπουργό.

Υ.Γ. 2: Την επόμενη φορά που ο κ. Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη, ας προτιμήσει κάποιον δημοσιογράφο που δεν έχει κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι για να τηρούνται τουλάχιστον τα προσχήματα…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.