ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Κρήτη ο Π. Παυλόπουλος για το Ολοκαύτωμα των Ανωγείων

Στην Κρήτη ο Π. Παυλόπουλος για το Ολοκαύτωμα των Ανωγείων

Στην Κρήτη βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την 73η επέτειο του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων, ενώ θα ανακηρυχθεί σε ειδική τελετή Επίτιμος Δημότης της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα Ανώγεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Κέντρο Αρχαιολογικής Πληροφόρησης του Δήμου Ανωγείων για να ενημερωθεί για τα εκθέματα, ενώ θα έχει την ευκαιρία να δει αντίγραφα ευρημάτων του Ιδαίου Άντρου και ομοιώματα αντικειμένων, που έγιναν από κεραμουργούς και πιθαράδες από το χωριό Μαργαρίτες Ρεθύμνης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να φτάσει στις 10.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Ανωγείων για τη Δοξολογία. Στις 11:00 θα πάει στο χώρο του Ηρώου, στην Πλατεία Αρμί όπου θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κάνει κατάθεση στεφάνου. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Ανωγείων. Στις 12.00 είναι προγραμματισμένη τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Ανωγείων.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει για το Κέντρο Αρχαιολογικής Πληροφόρησης του Δήμου Ανωγείων. Θα ακολουθήσει γεύμα και στις 15.15 θα αναχωρήσει τον αερολιμένα Ηρακλείου από όπου θα φύγει για την Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: CretaPost

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.