ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ: «Να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές για την offshore εταιρεία του κ. Γεωργιάδη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές για την offshore εταιρεία του κ. Γεωργιάδη»

Την πλήρη διερεύνηση του ζητήματος που αφορά στην εξωχώρια εταιρεία του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ζητεί με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «η ομολογία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ‘Αδωνι Γεωργιάδη ότι δεν δήλωσε «εκ παραδρομής» την εξωχώρια εταιρία, ως όφειλε, στα πόθεν έσχες του, είναι παράνομη πράξη για την οποία πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές. Πρέπει να γίνει πλήρης διερεύνηση της δραστηριότητας της συγκεκριμένης εταιρείας και να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα που την αφορούν».

Το γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, συμπληρώνει μάλιστα πως «ελπίζουμε δε, ότι το γεγονός πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς για να δικαιολογήσει τη μη δήλωση της εταιρείας, με αυτούς που είχε χρησιμοποιήσει η Μαρέβα Μητσοτάκη αναφορικά με την εταιρεία Eternia Capital Management τον περασμένο Νοέμβριο, να οφείλεται σε καθαρή σύμπτωση».

Τέλος, αναφορικά με τις απειλές του κ. Γεωργιάδη για κατάθεση μηνύσεων, και τις εξηγήσεις του για το καθεστώς που διέπει τις επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ότι «στις 25 Αυγούστου 2015, 18 βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων ο νυν πρόεδρός της, Κυρ. Μητσοτάκης αλλά και ο ίδιος, είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, στην οποία αναφέρονταν στην ύπαρξη εξωχώριας εταιρείας στην Κύπρο, την οποία κατείχε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.