ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λεπτά και άτονα μαλλιά: Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε όγκο

Λεπτά και άτονα μαλλιά: Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε όγκο

Aν σε απασχολεί η εμφάνιση των μαλλιών σου επειδή είναι λεπτά και άτονα τότε σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείς το παρακάτω τρικ!

Tα μαλλιά σου είναι πολύ όμορφα και ξέρεις καλά πως ο τύπος τους σε βοηθάει να κάνεις τα περισσότερα χτενίσματα παιχνιδάκι και να τα πετύχεις ακόμα και μόνη σου με μαεστρία κομμωτή και απόλυτη επιτυχία. Το μόνο που λείπει από τα μαλλιά σου είναι ο όγκος που θα τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια και εντυπωσιακά. Υπάρχει όμως ένα ρετρό θα λέγαμε τρικ ,που μπορεί να χαρίζει πλούσιo όγκο στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά και όχι μόνο, και δεν πηγαίνει το μυαλό σου!

Πρόκειται για τα ρόλει! Ναι φυσικά η χρήση τους μοιάζει περιττή, την στιγμή που στην αγορά υπάρχουν εργαλεία styling προηγμένης τεχνολογίας και με φοβερές δυνατότητες, που φροντίζουν τα μαλλιά και περιποιούνται την τρίχα.
Γιατί λοιπόν ένα εργαλείο που πλέον στα μάτια μας φαντάζει αρχαίο είναι τελικά τόσο απαραίτητο στα λεπτά μαλλιά; Για όσες έχουν αυτόν τον τύπο μαλλιών μερικά θερμαινόμενα rollers είναι ιδανικά το πρωί που ετοιμάζονται και ενώ κάνουν το μακιγιάζ τους. Γύρω από την γραμμή των μαλλιών και στην κορυφή μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα. Ακόμα και όσες δεν έχουν λεπτά και άτονα μαλλιά θα δημιουργήσει το εφέ του στεγνώματος με πιστολάκι.

Δεύτερον τα σγουρά μαλλιά είναι τεράστια τάση και τα ρόλει μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο 80s look και εντυπωσιακές μπούκλες με διάρκεια, χωρίς την φθορά που πιθανόν να δημιουργούσε η θερμότητα ενός άλλου εργαλείου στυλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάντε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πυκνά και δυνατά χρησιμοποιώντας την old school μέθοδο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.