Πως να σπάσεις σωστά τα σπυράκια σου!

Πως να σπάσεις σωστά τα σπυράκια σου!

Σίγουρα κάποια στιγμή κάνετε το λάθος να σπάσετε ένα σπυράκι προκειμένου να το εξαφανίσετε και τελικά τα πράγματα έγιναν χειρότερα και απ’ ό,τι φανταζόσασταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, αν υπάρχει σωστός τρόπος για να σπάσετε ένα αντιαισθητικό και ενοχλητικό σπυράκι, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

  • Τοποθετήστε μία ζεστή πετσέτα για να ανοίξετε τον πόρο, ώστε να απομακρύνετε το περιεχόμενο από το σπυράκι πιο εύκολα.
  • Αποστειρώστε μια πολύ λεπτή καρφίτσα και τρύπησέ το απαλά.
  • Τυλίξτε λίγο χαρτί γύρω από τα δάχτυλά σας, ώστε τα νύχια σας να μην ερεθίσουν την επιδερμίδα και πιέστε απαλά.
  • Μόλις το σπυράκι σπάσει, απλώστε λίγη αντιβακτηριδιακή κρέμα, ώστε να αποτρέψετε το ενδεχόμενο μόλυνσης.
  • Αν δείτε ότι το σπυράκι δεν είναι «ώριμο» να φύγει, μην το πιέσετε περισσότερο και απολυμάνετε την περιοχή με λίγο οινόπνευμα.
  • Βέβαια το ιδανικότερο είναι να επισκεφθείτε ένα δερματολόγο, που θα το εξαφανίσει σε 24 ώρες με μία ένεση κορτιζόνης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.