ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιντιάνα: Γεννήθηκε μωρό – γίγας – Ζυγίζει 7,5 κιλά! (φωτό)

Ιντιάνα: Γεννήθηκε μωρό – γίγας – Ζυγίζει 7,5 κιλά! (φωτό)

Έκπληκτοι έμειναν οι γιατροί και νοσηλευτές σε νοσοκομείο της Ιντιάνα όταν γεννήθηκε ένα αγοράκι από την Γουέιλον Κόουλ βάρους 7,5 κιλών!

Οι ενδείξεις για ένα μωρό διαφορετικό από τα συνηθισμένα υπήρχαν όπως παραδέχθηκε η μητέρα από την 34η εβδομάδα όμως ούτε ο προσωπικός της γιατρός δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Το αγοράκι ζύγιζε 7,5 κιλά και είχε ύψος 62 εκατοστών ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του αμερικανικού Τύπου, πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδί που έχει γεννηθεί ποτέ στην συγκεκριμένη Πολιτεία.

Κατά μέσο όρο, το βάρος ενός νεογέννητου παιδιού είναι στα 3,4 κιλά, κάτι που σημαίνει πως η Γουέιλον έφερε στον κόσμο ένα παιδί πολύ πιο ψηλά από το μέσο όρο. Μάλιστα όπως παραδέχθηκε η ίδια, κοιμάται πολλές ώρες περισσότερο απ’ όσο κοιμόντουσαν οι τρεις αδερφές του τις πρώτες ημέρες στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.