ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλλιθέα: Μητέρα καταγγέλλει 72χρονο που ασέλγησε πάνω στον αυτιστικό γιο της

Καλλιθέα: Μητέρα καταγγέλλει 72χρονο που ασέλγησε πάνω στον αυτιστικό γιο της

Οι αστυνομικοί βρήκαν έναν 21χρονο στο κατώφλι του σπιτιού ενός ηλικιωμένου. Ο νεαρός τους είπε ότι ο 72χρονος τον έβαλε στο σπίτι του, του έβγαλε τα ρούχα του και προέβη σε ασελγείς πράξεις επιχειρώντας να τον βιάσει. Μάλιστα, όταν ο 21χρονος αντέδρασε, ο ηλικιωμένος φέρεται να του είπε να ηρεμήσει και πως αυτό θα είναι το μυστικό τους.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μία έντρομη γυναίκα σταμάτησε τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι περιπολούσαν στην Καλλιθέα, στην οδό Ιατρίδου. Η γυναίκα τους είπε ότι ένας ηλικιωμένος προσπάθησε να ασελγήσει στον 21χρονο αυτιστικό γιο της, στις 29 Ιουνίου και ότι εκείνη τη στιγμή ο 72χρονος είχε πάρει και πάλι τον νεαρό στο σπίτι του.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα είπε ο νεαρός στους αστυνομικούς, ο δράστης του είπε ότι θα του δώσει χρήματα, για να του κάνει «μασάζ» και να τον βιάσει. Ενώ ο 21χρονος ανέφερε τα παραπάνω στους αστυνομικούς, ο ηλικιωμένος βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, αναζητώντας τον νεαρό, φορώντας μόνο μία βερμούδα.

Ο 21χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για τον 72χρονο και εκείνοι τον πρόλαβαν, πριν μπει στο σπίτι του. Εντός της οικίας του βρήκαν πολλά παιδικά παιχνίδια και στην τηλεόραση έπαιζε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση εξετάζουν την πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλα θύματα του ηλικιωμένου, μικρότερης ηλικίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.