ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Έκλεισε η Νεφρολογική κλινική λόγω έλλειψης γιατρών

Πάτρα: Έκλεισε η Νεφρολογική κλινική λόγω έλλειψης γιατρών

Έκλεισε η Νεφρολογική κλινική λόγω έλλειψης γιατρών. Τι καταγγέλλει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας…

Το «λουκέτο» της νεφρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» λίγες μόλις ώρες μετά την τέλεση των εγκαινίων για την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας.

Η Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

Στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Αγ.Ανδρέα η Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐα, παρενέβη τονίζοντας ότι τα κτίρια χωρίς προσωπικό δεν φτάνουν και ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό, νοσηλευτικό και ιατρικό, ειδικά στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, είναι τεράστιες.

Οι επίσημοι και οι οπαδοί των κυβερνώντων περίπου χαρακτήρισαν αυτά γκρίνιες αφού γίνονται προσλήψεις και η κατάσταση διορθώνεται…

Την επομένη κιόλας των εγκαινίων έκλεισε η ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Αγ.Ανδρέα λόγω έλλειψης γιατρών ειδικευμένων και κυρίως ειδικευόμενων. Οι ασθενείς της Νεφρολογικής μεταφερθήκαν στην Παθολογική όπου θα πρέπει να παρακολουθούνται από τους γιατρούς της Παθολογικής σε συνεργασία με τους γιατρούς της Νεφρολογικής.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Ότι προφανώς ήταν προειλημμένη απόφαση που αποσιωπήθηκε για να μην χαλάσει η φιέστα των εγκαινίων; Ότι επιβεβαιώνεται την επομένη κιόλας η ΕΙΝΑ που τόνιζε ότι το πρόβλημα είναι οι ελλείψεις σε προσωπικό; Ότι οι ασθενείς από την Νεφρολογική από την μια βρίσκονται σε λάθος κλινική, από την άλλη επιβαρύνουν –και μάλιστα χωρίς διευκρινισμένους ορούς – το έργο των ήδη υπερφορτωμένων γιατρών της Παθολογικής;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούμε την ΥΠΕ να δώσει πραγματικές λύσεις και όχι μπαλώματα που και το πρόβλημα δεν λύνουν και την λειτουργιά της πιο φορτωμένης κλινικής επιβαρύνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.