ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύρος: Έσπασε στο ξύλο τον υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ που πήγε να κόψει το ρεύμα

Σύρος: Έσπασε στο ξύλο τον υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ που πήγε να κόψει το ρεύμα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στην Σύρο όταν υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ επιχείρησε να κόψει το ρεύμα σε ένα συριανό που είχε οφειλές προς τη ΔΕΗ .

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός πήγε σήμερα το πρωί στην οικία του Συριανού, καθώς είχε εντολή απο τη διεύθυνση να του διακόψουν την ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών προς την ΔΕΗ.

Αντί να λύσει όμως το πρόβλημα που είχε με την Δ.Ε.Η., δημιούργησε και άλλα στον εαυτό του και μάλιστα πιο σοβαρά, με το συριανό, να χειροδικεί και να στέλνει τον νεαρό τεχνικό της ΔΕΔΔΗΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έχει αναστατώσει τόσο την τοπική κοινωνία της Σύρου όσο και την ΔΕΔΔΗΕ.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που φέρεται να επιτέθηκε στον υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cyclades24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.