ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επένδυση εκατομμυρίων από τον μεγιστάνα Ρ.Αμπράμοβιτς στην Κρήτη

Επένδυση εκατομμυρίων από τον μεγιστάνα Ρ.Αμπράμοβιτς στην Κρήτη

Ποια τα σχέδια του μεγιστάνα Αμπράμοβιτς στην Κρήτη. Είναι επιχειρηματικός ο λόγος που βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο την περασμένη Πέμπτη;

Στα νερά του Κόλπου Μεραμβέλλου αγκυροβόλησε την περασμένη Πέμπτη το πολυτελές γιοτ του ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς. Το Eclipse, μήκους 163 μέτρων και αξίας 340 εκατ. ευρώ, έδεσε ανοιχτά του Αγίου Νικολάου και η παρουσία του συγκεκριμένου σκάφους φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ανατολή ο ιδιοκτήτης του Eclipse επέλεξε να αγκυροβολήσει κάτω από τα «Πλευρά» για να έχει θέα προς την τεράστια έκταση γης, ιδιοκτησίας της ρωσικών συμφερόντων εταιρείας «Mirum», που μόλις πρόσφατα έλαβε το πράσινο φως από την κυβέρνηση, για να προχωρήσει στην επένδυση ύψους 408 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Αμπράμοβιτς έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη προχώρησε σε επενδυτικά σχέδια στην Ελλάδα και ειδικά στον τουρισμό (αγοράζοντας ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρόδο κλπ.), ενώ αναζητούσε και κατάλληλη έκταση για την κατασκευή υπερπολυτελών κατοικιών για να τις πουλήσει σε εκατομμυριούχους Ρώσους και όχι μόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαίνεται ότι τα «Πλευρά» έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του μιας και προχωρεί προς υλοποίηση το επενδυτικό αυτό σχέδιο της «Mirum». Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Αμπράμοβιτς προσεκλήθη από την κεφαλή της Μirum και δείπνησαν στη μεγάλη, παραλιακή βίλα που διαθέτει ο δεύτερος, στο δρόμο προς Πλάκα. Και τόσο εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τόπου, που εφόσον κλείσει τελικά η συμφωνία και αποφασίσει να επενδύσει κεφάλαια στα Πλευρά, δεν αποκλείεται να αγοράσει και τη βίλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.