ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H 20χρονη κληρονόμος πιθανόν να γλιτώσει τη φυλακή – Ο πατέρας της ετοιμάζει «πακέτο» αποζημιώσεων (βίντεο)

H 20χρονη κληρονόμος  πιθανόν να γλιτώσει τη φυλακή – Ο πατέρας της ετοιμάζει «πακέτο» αποζημιώσεων (βίντεο)

Ο Ουκρανός ολιγάρχης Βασίλι Ζαΐτσεφ, ετοιμάζει πακέτο αποζημιώσεων για τις οικογένεις των θυμάτων που η κόρη του σκότωσε μια το πανάκριβο αυτοκίνητο της και όπως όλα δείχνουν θα αφεθεί ελεύθερη!

Σύμφωνα με το Vesti Ukraine TV, οι δικηγόροι του Ουκρανού μεγιστάνα που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους ερευνητές της αστυνομίας και τις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας που θα κρατήσει την νεαρή κοπέλα εκτός φυλακής.

Εφόσον επιτευχθεί, η συμφωνία (σύμφωνα με την Daily Mail) θα περιλαμβάνει υψηλές αποζημιώσεις για τους τραυματίες αλλά και τους συγγενείς των τεσσάρων γυναικών και του ενός άνδρα που σκοτώθηκαν τη μοιραία νύχτα, το σύνολο των οποίων θα αγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αλιόνα Ζαΐτσεβα θα παραμείνει προφυλακισμένη για δύο μήνες χωρίς δυνατότητα εγγύησης, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της. Η ανακοίνωση της απόφασης για την προφυλάκισή της το περασμένο Σάββατο έκανε την 20χρονη να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Λίγο νωρίτερα, πριν την έναρξη της διαδικασίας είχε κάνει την ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους: «Λυπάμαι για αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε και που υποφέρουν τόσοι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.