ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή τη Ρωσίδα την αποκαλούν «Hulk» και οι λόγοι είναι φανεροί! (φωτό,βίντεο)

Αυτή τη Ρωσίδα την αποκαλούν «Hulk» και οι λόγοι είναι φανεροί! (φωτό,βίντεο)

Η Νατάλια Κουζνέτσοβα, η 26χρονη Ρωσίδα αρσιβαρίστρια που είχε ανακοινώσει το 2015 την «συνταξιοδότησή» της, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου στα αθλήματα Benchpress και Deadlift του δυναμικού τριάθλου επιστρέφει στην άρση βαρών και ακόμη την αποκαλούν γυναίκα Hulk καθώς είναι τεράστια!

Πιο… ογκώδης και εντυπωσιακή από ποτέ, η νεαρή Ρωσίδα αποφάσισε ότι η ζωή χωρίς τη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διοργανώσεις είναι πολύ βαρετή, και έτσι έβαλε μπρος την προετοιμασία για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα Powerlifting.


Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η εντυπωσιακή Νατάλια, η οποία ασχολείται με το bodybuilding και την άρση βαρών από τα 14 της χρόνια, θα εργάζεται και ως προπονήτρια, βοηθώντας άλλους αθλητές να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Η 26χρονη γυναίκα αυτήν την περίοδο προπονείται πάνω από έξι ώρες την ημέρα, ενώ πασπαλίζει όλα τα γεύματά της με σκόνη πρωτεΐνης αντί για καρυκεύματα. Καταγράφει καθημερινά την πρόοδό της στον λογαριασμό της στο Instagram, ποστάροντας selfies από τις προπονήσεις της, οι οποίες συγκεντρώνουν αμέτρητα like από τους σχεδόν 195.000 followers της.

Όσο για τα κακόβουλα σχόλια που την προσβάλλουν, αμφισβητώντας την θηλυκότητά της, η 26χρονη έχει μάθε πια να τα αγνοεί. Εξάλλου δέχεται καθημερινά δεκάδες «ενέσεις» αυτοπεποίθησης από τους πολλούς θαυμαστές της, που τη σταματούν ακόμα και στον δρόμο στη Μόσχα για να φωτογραφηθούν μαζί της.

Η Ναταλία στα 14 της χρόνια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.