ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΓΑΔΑ διαψεύδει κατγγελία δημάρχου Μάνδρας για μετακίνηση αστυνομικών από τη Μάνδρα στο σπίτι του πρωθυπουργού

ΓΑΔΑ διαψεύδει κατγγελία δημάρχου Μάνδρας για μετακίνηση αστυνομικών από τη Μάνδρα στο σπίτι του πρωθυπουργού

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε από τηλεοράσεως η δήμαρχος Μάνδρας πέντε ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή και άφησαν πίσω της 19 νεκρούς.

Όπως είπε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, «δέκα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που δηλώθηκαν το Σάββατο ότι θα έκαναν περιπολίες για το πλιάτσικο στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού».
«Εδώ για (σ.σ. προστασία από) πλιάτσικα δεν ήρθε κανείς» συμπλήρωσε η Ιωάννα Κριεκούκη.

Γι’ αυτό ζήτησε από εδώ και πέρα όποιος έρχεται στη Μάνδρα για να βοηθήσει να γίνεται με έγγραφο γιατί «στα χαρτιά αύριο θα δούμε πολλούς να είναι εικονικά τοποθετημένοι».

Η ΓΑΔΑ σχολίασε ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και αναφέρει στην ανακοίνωσή της πόσοι αστυνομικοί είχαν διατεθεί στην Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο από την Πέμπτη έως και το Σάββατο.

Συγκεκριμένα Αναφέρει:

«Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχαν διατεθεί στην περιοχή της Μάνδρας – Νέας Περάμου 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Μια από τις Ο.Π.Κ.Ε. μετακινήθηκε προσωρινά, για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Συνολικά από 16 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 19 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί στην περιοχή Μάνδρας-Νέας Περάμου 1.172 αστυνομικοί, που κατανέμονται ως ακολούθως :

•Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 286 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 73 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 328 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 100 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, διατίθενται συνολικά 261 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 70 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δήμαρχος Μάνδρας έκανε λόγο για έξαρση των μολύνσεων στην περιοχή λόγω της έλλειψης καθαρού νερού αν και όπως είπε «πίνουμε εμφιαλωμένο νερό από επιχειρήσεις που μας το στέλνουν και το μοιράζουμε πόρτα-πόρτα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.