ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποια είναι η δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά στα Εξάρχεια-Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων (βίντεο)

Ποια είναι η δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά στα Εξάρχεια-Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων (βίντεο)

Η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη κατ´αγνώστων την ώρα που η αστυνομία διεξάγει από χθες έρευνες για τον εντοπισμό τους. Η δικηγόρος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό, μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο.

Χθες το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν και οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και 9 αλλοδαποί, από τα επεισόδια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου.

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν 2 άτομα που διώκονται για το κακούργημα της κατοχής εκρηκτικών υλών. Οι υπόλοιποι 10 θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τα αδικήματα (πλημμελήματα) επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης και παράνομης κατοχής φωτοβολίδων.

Η κυρία Τσουκαλά είναι νομικός σύμβουλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και στο παρελθόν διετέλεσε αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris XI. Από το Μάιο του 2016, με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου.

Αντικείμενο του Κέντρου, μεταξύ άλλων, είναι να εκπονεί στρατηγικές μελέτες που αφορούν στην πολιτική ασφάλειας και να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Η Αναστασία Τσουκαλά στο παρελθόν έχει εκφραστεί αρνητικά για τους αστυνομικούς ενώ έχει λάβει μέρος σε συνεντεύξεις τύπου για τον Νίκο Ρωμανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.